Kořenící směsi
Koření Petra Stupky
Koření jsou neodmyslitelnou součástí našeho jídla. Přidávají do něj chuť, aroma a barvu. Existuje mnoho druhů koření a každý z nich má své vlastní specifické vlastnosti. Všechny nás spojuje láska k jídlu. Vaření je cestou, jak přinášet radost Vám i Vašim blízkým a s dobrými surovinami a vybavením se ta radost násobí! Namíchal jsem proto pro nás, milovníky jídla a vaření, různé směsi voňavého koření a vybral také nádobí a kuchyňské potřeby, které sám doma i k práci využívám a věřím, že budou dobře sloužit i Vám.
#ShowMore#
Kdo je Petr Stupka?
Petr Stupka je český kuchař, sommelier a autor kuchařek. Narodil se v roce 1975 v Brně a svou kariéru začal jako číšník v renomovaných pražských restauracích. Později pracoval jako kuchař v Londýně a New Yorku. V roce 2010 se vrátil do České republiky a otevřel vlastní restauraci.
Jak používat koření Petra Stupky?
Koření Petra Stupky můžete používat v různých receptech, jako jsou omáčky, marinády, polévky, ale také masové a zeleninové pokrmy. Důležité je dodržovat správné množství koření a jejich vhodné kombinace, aby jídlo bylo chutné a vyvážené.
Kde koření Petra Stupky zakoupit?
Jen o kousek níž, na našem e-shopu nebo v naší prodejně v Uherském Hradišti.
Příběh dobré domácí kuchyně - slovy kulináře Petra Stupky
Všechny nás spojuje láska k jídlu. Vaření je cestou, jak přinášet radost Vám i Vašim blízkým a s dobrými surovinami a vybavením se ta radost násobí! Namíchal jsem proto pro nás, milovníky jídla a vaření, různé směsi voňavého koření a vybral také nádobí a kuchyňské potřeby, které sám doma i k práci využívám a věřím, že budou dobře sloužit i Vám.
Koření všeho druhu
Koření je nedílnou součástí světové kuchyně a přidává jídlu nejen výraznou chuť, ale také zajímavý zážitek pro naše smysly. Od koření, které používáme každý den, až po exotické druhy, které objevujeme při cestování, existuje nespočet možností, jak obohatit naše pokrmy.
Koření a pivo?
Říkáte si, proč v domácí pivotéce nabízíme koření? Je to prosté, jelikož bez koření a piva by grilovačka prostě nebyla to pravé. Z toho důvodu máme grilovací koření, bylinkové koření, koření na kebab a spoustu dalších! Bez koření to nemá to kouzlo.